Anamarija Miletić, nositeljica liste za Gradski kotar LAPAD

Zašto Dajmo ruke? Zato, jer mi se od početka svidjela ideja da se građani uključe. Vjerujem da svojim djelovanjem ipak možemo napraviti pomake na bolje. U svojoj okolini, ulici, kotaru… Sa istom namjerom smo se okupili i sada, na ovim kotarskim izborima. I ja kao nositeljica, kao i ovi vrijedni ljudi na listi, želimo, uz pomoć svih stanovnika Lapada, učiniti naše ulice ugodnijima za život svakog čovjeka!

Anamarija Miletic, nositeljica liste za Gradski kotar LAPAD

Uvijek može bolje i tome uvijek moramo i težiti! Od popravka ulica i postavljanja nogostupa, preko uređenja zelenih površina do opremanja dječjih igrališta i parkova. Od bolje rasvjete do postavljanja novih klupica na pojedinim mjestima. Sve su to stvari koje su nam u svakodnevnom životu bitne i čine ga ugodnijim. Zato budite nam podrška i dajte nam ruke!

Platforma Dajmo ruke inicijativa je koja okuplja građane koji su spremni, bez obzira na političke preferencije, zasukati rukave, obići svoje kotareve, razgovarati s ljudima o njihovim problemima, ona uključuje građane koji znaju problemu svojih ulica i kvartova i spremni su dati ruke da se oni riješe.

Total
0
Shares
Prev
Lado Pletikosić, nositelj liste za Gradski kotar MONTOVJERNA
lado_pletikosic dajmo ruke za Montovjernu

Lado Pletikosić, nositelj liste za Gradski kotar MONTOVJERNA

Dajmo Ruke za Montovjernu!

Next
Šica ima snažne žene koje su spremne mijenjati svijet, a počinju od svog kotara!
Katarina Silje - Mokosica

Šica ima snažne žene koje su spremne mijenjati svijet, a počinju od svog kotara!

Uz njih je jedan, ali vrijedan, muškarac, da im čuva leđa i uljepša fotografije