Dajmo ruke i izađimo na Kotarske izbore

Poštujmo građane!
Dajmo ruke i izađimo na Kotarske izbore
Dajmo ruke i izađimo na Kotarske izbore

Ako želite komunalna rješenja kojima je cilj poštovati građane, vaše bliže i dalje susjede, ako vam je bitna kvaliteta zivota u kvartu u kojem stanujete i ako smatrate da o kotaru i njegovom razvoju trebaju odlucivati njegovi stanovnici, imamo za vas dobru vijest. Na predstojećim kotarskim izborima inicijativa građanskih lista „Dajmo ruke“ izlazi u sedam gradskih kotara.

Stoga smo okupili ljude koji su već aktivni u svojim sredinama, koji su spremni volonterski raditi i stvarati drugačiju zajednicu. U sljedećim danima predstavit ćemo sve ljude koji ravnopravno žele Dati ruke u svojim kotarima, a za sada vam predstavljamo imena naših nositelja pod čijim imenom izlazimo u pojedinim kotarima.

Liste po Gradskim Kotarima

Platforma Dajmo ruke platforma je koja okuplja građane koji su spremni, bez obzira na političke preferencije, zasukati rukave, obići svoje kotareve, razgovarati s ljudima o njihovim problemima, ona uključuje građane koji znaju problemu svojih ulica i kvartova i spremni su dati ruke da se oni riješe.

Platforma Dajmo ruke izlazi u 7 gradskih kotara, u Mokošici, Lapadu, u Gružu, na Montovjerni, u kotaru Pile-Kono, u Gradu i na Pločama iza Grada.

Što znači Dati ruke u svom kotaru najbolje se može iščitati iz rada naših dosadašnjih predsjednika kotara Grad Marina Krstulovića i kotara Ploče Srđana Obada. A vjerujemo da ćemo uz vašu pomoć nakon ovih izbora još snažnije Dati ruke svim kotarima u Dubrovniku.

Ako imate pitanja, komentara ili prijedloga javite nam se!

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev
Dajmo ruke za referendum
Lungomare

Dajmo ruke za referendum

Podrška za Lungomare!

Next
Radionica izrade programa za kotarske izbore.
Kotarski izbori u Dubrovniku. Dajmo ruke!

Radionica izrade programa za kotarske izbore.

Građani su nam u anketi rekli kakav Grad žele